≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen huligan Zemuna (20) koji je golmanu Rada naneo povrede glave

Vreme čitanja: oko 1 min.

Golmanu Martinoviću nanete su povrede glave

  • 13
Hapšenje lisice policija Foto: Marko Jovanović

Uhapšen Mateja R. (20) navijač fudbalskog kluba "Zemun" jedan od napadača na golmana Fk "Rad" na utakmici između pomenuta dva kluba, koja je posle ovog incidenta i prekinuta u 17. minutu.

Podsetimo, navijači Fk "Zemun" fizički su napala Luku Martinovića golmana Fk Rad, koji je okačio na mrežu navijački šal Junajted Forsa, i nanela mu povrede glave, te je prevezen u Urgentni centar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Фудбалски Клуб Рад (@fkradbeograd)

Rad je istakao da su navijači maskirani i pod fantomkama, ušli na teren neometano pred redarima i tom prilikom su Martinoviću naneli povrede glave, zbog čega je završio u Urgentnom centru.

Nakon ovog incidenta na teren su pokušali da uđu i navijači Rada, koji su se tom prilikom sukobili sa Žandarmerijom.

Rad ističe da je nakon ovoga ekipa napustila teren, jer se igrači nisu osećali sigurno.

(Telegraf.rs)

Video: Koreografija Delija na meču u Pančevu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naši

    12. novembar 2023 | 07:50

    Ipak treba hrabrost izaći na teren,biti uhapšen i još ne razmišljati da druga strana može da mu dođe na kućnu adresu dok je u pritvoru(AHH DA ON SE NADA SKOČIĆE DRUGARI DA MU BRANE MAMU I TATU).Sprcao je dvadeset godina života a ne razmišlja svojom glavom ,jak si u čoporu sam si nula ,čopor nestaje kada ti puste krv.

  • Jovan

    11. novembar 2023 | 22:16

    Nije istina bio je šal na golu i navijač je uleteo skinuo šal i pobegao a golman ga je jurio i kad je došao do tribine onda su ga napali

  • Naši

    12. novembar 2023 | 07:32

    Sada dok je u pritvoru neka mu Radovci posete mesto prebivališta da popričaju sa mamom i tatom,možda ima brata i sestru kao i psa.Neka sedi u pritvoru i neka razmišlja šta učini porodici,ali neka se ne sekira drugari će nu braniti kuću ALI SUTRA..... . 5 GOD.ZAtvora zbog huliganizma,remećenja javnog reda i napada na službeno lice,gaženje trave na stadionu,preskakanje ograde i sve čega se još sudija seti. I to da odradi debelo ne da sedi da ga hranimo džabe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA