Vreme čitanja: oko 1 min.

MUP: U prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva danas su saslušana braća Hofman

Vreme čitanja: oko 1 min.

U daljem toku postupka tužilaštvo će saslušati ostećene i svedoke i prikupiti i ostale dokaze, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije

  • 0
Hapšenje braće Hofman Ljuban i Miljan Vidović Printskrin: Čitalac Telegrafa, Youtube/Jutarnji Program TV Happy

Pripadnici MUP-a Srbije lišili su slobode braću Ljubana i Miljana "Hofman" Vidović u petak, 10. novembra, nakon čega je dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati, a zbog osnovane sumnje da se u njihovim radnjama za sada, stiču obeležja krivičnih dela i to zlostavljanje i mučenje iz ćl 137 KZRS i krivičnog dela nasilničko ponašanje iz čl 344 KZRS.

U prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva danas su saslušani osumnjičeni, a potom će se odlučiti o podnošenju predloga za pritvor.

Takođe, u daljem toku postupka tužilaštvo će saslušati ostećene i svedoke i prikupiti i ostale dokaze, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije.

MUP će nastaviti u saradnji sa tužilaštvima da prikuplja i ostale dokaze, tačnije da proverava sve informacije kako bi se utvrdilo da li u njihovim radnjama i za sada NN lica stiču obeležja i nekih drugih krivičnih dela, a o čemu će takođe javnost biti blagovremeno obaveštena.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak hapšenja braće Hofman

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA