Vreme čitanja: oko 1 min.

"Lamborginijem" se zakucao u "pasata": Pobegao s lica mesta, ali ubrzo priveden

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećom nije bilo povređenih

  • 2
Policija automobil kola rotacija Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće prekršajnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg vozača "lamborginija" zbog izazivanja saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć na Novom Beogradu, a u kojoj nije bilo povređenih.

On je vozeći "lamborgini" udario u "pasat"  kojim je upravljao šezdesetosmogodišnji muškarac nakon čega je pobegao sa mesta nezgode, a policija je ubrzo u jednoj novobeogradskoj ulici pronašla automobil.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Dvadesetdvogodišnjak se danas prijavio policiji i u razgovoru sa policijskim službenicima izjavio da je upravljao ovim vozilom za koje je proverama utvrđeno da je u vlasništvu jedne rentakar agencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    12. novembar 2023 | 18:23

    Beogradska policija je katastrofa. Udario me tip i poceo da bezi,ja zovem da im dam broj tablica ako ga neka patrola sretne,kazu ne treba. 3 sata ih čekao, oni sto rade u call centru ne poznaju ulice Beograda. Na kraju nisu uspeli da nadju auto jer ga je tip sklonio da ga popravi i da nisam imao kameru u autu sa snimkom udesa ne bih nista naplatio. Tako da pamet u glavu i nabavite kamere.

  • Suzana

    13. novembar 2023 | 06:27

    Raspustiti sve službe jer ne rade svoj posao ili ga rade selektivno ! Iz monarhije i feudalizma kroz kumunizam-socijalizam smo hiper skokom uleteli u kapitaliam-"demokratiju" , kratko je vreme od 50godina i čovek Balkana nije stigao da evoluira , ostao je "tamo negde" ..... Pojedinačno komentarisati ovo malo govedo iz Lambordzinija i slične je izlišno , Kenozoik nije za takve , državni organi su samo "organi", a običan čovek se mora povući i čuvati da ne dođe u situaciju da ima "posla sa organima" ili "orangutanima iz Lambordzinija" , jači su, mnogo ih je, mali čovek tu ništa ne može ! Stanje nacije je 0 (nula) !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA