Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvojici navijača određen pritvor, treći se brani sa slobode

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu

  • 0
FK Zemun - FK Rad Printskrin: Youtube/Fudbalski savez Beograda

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor Draganu S, koji se sumnjiči da je zajedno sa Borislavom Đ, kome nije određen pritvor, 11. novembra na utakmici između FK Zemun i FK Rad napao policijske službenike.

Draganu S. pritvor je određen da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, saopšteno je iz tog suda.

Nakon saslušanja na kojem su osumnjičeni negirali izvršenje krivičnog dela, Više javno tužilaštvo je predložilo sudiji da obojici osumnjičenih odredi pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, a Draganu S. i zbog opasnosti od bekstva, s obzirom na to da nema prijavljeno prebivalište, niti boravište u Srbiji.

Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu. U drugom predmetu, pritvor je određen i Mateji R. zbog sumnje da je na istoj utakmici napao golmana FK Rad.

Njemu je pritvor takođe određen da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. Osumnjičeni je danas na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela.

Prema krivičnoj prijavi MUP-a, osumnjičeni je navijač FK “Zemun”, koji je sa fantomkom preko glave ušao na teren i zajedno sa grupom navijača, koja su takođe imala fantomke i napao golmana FK “Rad”.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Hapšenje muškarca koji se pretvarao da je lutka kako bi krao po tržnom centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA