≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja sam seljak u srcu i duši": Ubica iz Kruševca pozira na fotografiji sa dve žene koje je upucao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za sada nije poznato da li su u vreme nastanka fotografije Zoran i I. K. imali aferu i šta je njegova supruga znala o tome

  • 20
Zoran Ristić, Vesna Ristić, Ivana K, Kruševac, ubistvo Foto: Društvene mreže

Zoran R. (54) iz Kruševca koji je u ponedeljak ujutru teško ranio ženu za koju se sumnja da mu je ljubavnica, ubio suprugu V. R. a sebi potom oduzeo život, bio je aktivan na društvenim mrežama.

Kako su ranije ispričali meštani za Telegraf, žena koju je ubio bila mu je navodno treća ljubavnica.

Zoran je bilo miljenik pripadnica lepšeg pola, a to se moglo zaključiti i na osnovu njihovih brojnih reagovanja na njegove objave na Fejsbuku.

Takođe, Zoran je često objavljivao i fotografije na kojima se videlo kako radi u polju. Ispod jedne je osatvio poruku: "Ja sam seljak u srcu i duši!", dok su se provokativni komentari samo nizali.

Inače, Zoran i Vesna su često objavljivali zajedničke fotografije na kojima su bili zagrljeni, a nisu se libili ni da pokažu koliko se vole jer su često jedno drugom izjavljivali ljubav ispod objava.

Na jednoj od fotografija koje su nastale u avgustu 2022. godine, Zoran u vinogradu pozira sa gajbicom grožđa, dok I. K. slika selfi. Na fotografiji koja je isto nastala u avgustu 2022. godine, Zoranova supruga V. R i I. K. zagrljene poziraju pored saobraćajnog znaka na ulazu u selo Milutovac.

Za sada nije poznato da li su u vreme nastanka fotografije Zoran i I. K. imali aferu i šta je njegova supruga znala o tome.

Zoran Ristić je jutros oko 6.30 sati prvo presreo svoju ljubavnicu u kruševačkom naselju Rasadnik kada je krenula na posao i nakon svađe pucao joj u glavu. Nesrećna žena ostala je da leži u lokvi krvi, dok je Ristić otišao do sela Jasika i ubio svoju suprugu Vesnu koju je ostavio nasred puta u kamenolomu, a potom izvršio samoubistvo u kolima.

(Telegraf.rs)

Video: Kać: Otac upucao sina iz vatrenog oružja, snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djenka

    14. novembar 2023 | 07:17

    Djilkoš psihopata

  • Dragana

    14. novembar 2023 | 07:35

    Ti si bio jedna obicna seljacina, bitanga, olos... A ne seljak u srcu i dusi... Jadna li je bila ta tvoja zena pored tebe... I na kraju strada ni kriva, ni duzna.

  • Repeat

    14. novembar 2023 | 07:41

    Supruga I da je znala, sta je mogla, gde I kome da ode? Nazalost je na hiljade takvih slucaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA