≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac i sin šrafcigerom boli žrtvu u stomak, pa nožem sekli po vratu: Novi detalji pokušaja ubistva u Lazarevcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napadnuti ušao u svoje vozilo marke „Land Rover“, u nameri da se odveze do Doma zdravlja u Lazarevcu, ali se ubrzo zaustavio, izašao iz vozila i pao na ulicu

  • 0
Sombor pucnjava uviđaj Foto: Nikola Bilić

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani Zoran R. i Nikola R. zbog sumnje da su 12. novembra ove godine zajednički pokušali da ubiju B.M.

Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi u toku istrage uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Zoranu R. i Nikoli R. se na teret stavlja da su izvršili krivično delo Ubistvo u pokušaju.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, 12. novembra oko 17:05 časova na parking prostoru u Lazarevcu, najpre je Zoran R. došao u verbalni sukob sa oštećenim, u koji se umešao njegov sin Nikola R. i zadao mu udarac pesnicom u predelu glave, usled čega je oštećeni pao na asfalt.

Nakon toga je Zoran R. šrafcigerom zadao B.M. ubodnu ranu u predelu leve strane abdomena, a zatim mu je Nikola R. nožem naneo povredu u predelu vrata u vidu posekotine.

Osumnjičeni su se potom udaljili sa lica mesta, dok je oštećeni ušao u svoje vozilo marke „Land Rover“, u nameri da se odveze do Doma zdravlja u Lazarevcu, ali se ubrzo zaustavio, izašao iz vozila i pao na ulicu, odakle je vozilom hitne pomoći prevežen na Urgentni centar, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakularno hapšenje zbog ubistva u pokušaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA