Vreme čitanja: oko 1 min.

Gašić obišao objekat Zavoda za zdravstvenu zaštitu pripadnika MUP-a u Durmitorskoj ulici u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Obnavljanjem biće poboljšana ne samo neophodna zdravstvena zaštita policajaca, već i bolji i efikasniji uslovi za rad stručnog osoblja ove ustanove koji vode računa o zdravlju naših policajaca“

  • 1
Ministar Gasic-Zavod za zdravstvenu zastitu radnika MUP Foto: MUP RS

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas objekat Zavoda za zdravstvenu zaštitu pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Durmitorskoj ulici u Beogradu, koji je u proteklom periodu renoviran i modernizovan čime su obezbeđeni bolji uslovi za zdravstvenu zaštitu aktivnih i penzionisanih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

„Objekat ove ustanove koja pruža zdravstvenu zaštitu pripadnicima policije dugo je bio zapostavljen. Njegovim obnavljanjem biće poboljšana ne samo neophodna zdravstvena zaštita policajaca, već i bolji i efikasniji uslovi za rad stručnog osoblja ove ustanove koji vode računa o zdravlju naših policajaca“, izjavio je ministar Gašić i najavio da će Ministarstvo nastaviti da pruža podršku ovoj ustanovi koja je i vatrogascima-spasiocima pružala pomoć u njihovim misijama u inostranstvu.

Ministar je istakao da je Ministarstvu unutrašnjih poslova bezbednost svih građana na prvom mestu zbog čega će se nastaviti sa ulaganjem u kvalitet života i rada njegovih pripadnika koji su spremni da se suoče sa složenim bezbednosnim izazovima i odgovore na svaki postavljeni zadatak kako bi zaštitili građane Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić: Učinimo sve da svaki građanin Republike Srbije bude maksimalno bezbedan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    17. novembar 2023 | 18:17

    Daj povećanje,topli obrok,dnevnice,regres,rešite sporove sa radnicima pošaljite pripadnike PJP u penziju a ne da trpe zdravlje su ostavili na Kosovu a sada su predmet poniženja....naša deca ne mogu u Kamenicu sramota.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA