Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa zaštitnom maskom opljačkao apoteku i stariju penzionerku u Leskovcu: Strgao joj lančić sa vrata pa pobegao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Okrivljeni D. T. (38) iz Leskovca, je ušao u apoteku u centru grada sa maskom za kovid na licu i nabačenom kapuljačom dukserice na glavi, od apotekarke oteo 40.000 dinara dnevnog pazara

  • 0
Leskovac Foto: Telegraf/Toma Stevanović

Pripadnici leskovačke policije u toku dana uhapsili su i priveli na saslušanje D. T. (38) iz južnog dela Leskovca, zbog sumnje da je pre nekoliko dana izvršio težu pljačku apoteke i osoba u njoj.

Kako nezvanično saznajemo, okrivljeni D. T. (38) iz Leskovca, je ušao u apoteku u centru grada sa maskom za kovid na licu i nabačenom kapuljačom dukserice na glavi, od apotekarke oteo 40.000 dinara dnevnog pazara.

Odmah zatim je tu jednoj 72-godišnjoj penzionerki, prišavši joj sa leđa, strgao zlatni lančić i trkom se udaljio u nepoznatom pravcu.

Međutim, brzom i uspešnom intervencijom leskovačke policije on je identifikovan i priveden na saslušanje dežurnom javnom tužćiocu, a deo novca ukradenog u apoteci vraćen je vlasniku.

Okrivljenom D. T. određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati. Istraga je u toku.

(Telegraf.rs / Toma Stevanović)

Video: Videla kako napadaju biciklistu, pa dohvatila lopatu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA