• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ljubavnica Ivana 7 dana na aparatima: Zoran joj pucao u glavu, ubio ženu, sebe, krvavi pir izveo za 120 minuta

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zoran je krenuo iz naselja Rasadnik u Kruševcu...

  • 1
Zoran RIstić, Vesna Ristić, Ivana k, Kruševac, ubistvo

Foto: Facebook/Zoran R.

Pre 7 dana Zoran R. (54) zavio je Kruševac u crno kada je u ranim jutarnjim časovima krenuo u svoj krvavi pohod kada ranio Ivanu K. (44), koja mu je bila, prema rečima njegovih najbližih, ljubavnica, ubio suprugu Vesnu, pa pucao u sebe.

Ivani K. (44) se i dalje bore za život.

"I dalje je u teškom stanju. Borimo joj se za život. Istog dana je prebačena u KC Niš sa povredom glave, intubirana", rekli su za naš portal.

Podsetimo, Zoran R. (54) iz Kruševca je u ponedeljak, 13. novembra, najpre ranio Ivanu K. (44), koja mu je navodno bila ljubavnica, da bi potom ubio svoju suprugu, a onda i počinio samoubistvo. On je prešao više od 80 kilometara, a njegova vožnja po kruševačkim naseljima i selima trajala je oko dva sata.

Zoran je krenuo iz naselja Rasadnik u Kruševcu. Noć je proveo u Ivaninom stanu. Rano ujutru su se posvađali, a onda je Ivana krenula na posao. Međutim, Zoran je izašao za njom i uperio pištolj u nju na oko 200 metara od zgrade. Iako ga je molila da se smiri, Zoran je Ivani pucao u glavu i teško je ranio. Potom se hladnokrvno okrenuo i otišao, ostavivši je u lokvi krvi, misleći da ju je ubio.

Seo je u automobil i uputio se ka kući u selu u kom je bila njegova supruga. I dalje nije poznato da li je po suprugu otišao u selo Stragari ili ju je sreo na putu između sela Kukljin i Jasika. Ono što se zna je da ju je ubio upravo na tom putu i njeno telo ostavio u jarku u blizini kamenoloma, pored puta oko kog se ne nalazi ništa osim šume.

Vratio se u vozilo i pozvao oca da se nađu. Isprva mu nije rekao šta je uradio. Našli su se na njivi u blizini sela Velika Drenova. Zoran je dao ocu potvrde o tome kome šta duguje. Njegov otac je potom traktorom krenuo ka Milutovcu, dok ga je Zoran pratio automobilom. Čovek se u jedno momentu okrenuo i video da je Zoran zaustavio automobil i da telefonira. Odmahnuo mu je rukom da nastavi dalje.

Nedugo potom, Zoranovom ocu je zazvonio telefon. Zvao ga je sin.

- Sredio sam ih obe, a sad je red na mene - bile su reči koje je Zoran navodno rekao ocu preko telefona.

Zoran je u tom momentu bio u automobilu između sela Milutovac i Stragari. Njegov otac je u daljini začuo pucanj. Dok se okrenuo i vratio, Zoran je sebi već oduzeo život.

(Telegraf.rs)

Video: Hitna pomoć u pratnji policije odvozi čoveka koji je ubio ženu u Zemunu, pa pokušao samoubistvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA