Vreme čitanja: oko 2 min.

Lepa Tamara mu je pružila ruku, a Čombe ju je izbo 19 puta! Ovo surovo ubistvo Srbija nikad neće zaboraviti

Vreme čitanja: oko 2 min.

On se tokom izricanja presude samo podrugljivo smejao, a u toku dokaznog postupka tvrdio je da je tek sutradan u novinama pročitao da je ubijena mlada devojka i shvatio da je to "verovatno“ on učinio

  • 10
Dragan Nikolić Čombe Foto: MUP, Pixabay

Dragan Nikolić Čombe je jedan od najvećih monstruma u Srbiji koji izdržava maksimalnu kaznu zatvora jer je na podmukao način, 2005. godine, ubio Tamaru Ivanović (13) u Batajnici, a ranije je silovao maloletnu N. S. u Opovu.

Jedan od najjezivih zločina dogodio se na Aranđelovdan.

Osuđen je na 40 godina zatvora.

- Devojčica je prišla da mu pomogne, a on je bez ikakvog povoda, nožem koji je imao u džepu, istog trena napao Tamaru. Prve udarce, od ukupno 19, zadao je u predelu srca zbog čega je ona odmah usmrćena - naveo je tada pukovnik Milorad Veljović, tadašnji načelnik Uprave kriminalističke policije MUP Srbije.

Suđenje

Na suđenju se branio iskazima da je zločin učinio u pijanom stanju i da je u tom trenutku ona za njega bila napadač. Sudskim veštačenjem je utvrđeno da i u alkololisanom stanju nije mogao da zada tako precizne udarce.

- Nesumnjivo je utvrđeno da je Nikolić 21. novembra 2005. godine, na zemljanom putu u blizini Železničke stanice Šangaj u Batajnici, na podmukao način ubio Tamaru, kada je devojčica prišla da mu pruži pomoć, pošto je pao. On joj je tada kuhinjskim nožem zadao 19 smrtonosnih uboda u leđa i grudi - rekla je u obrazloženju presude sudija Mirjana Ilić.

On se tokom izricanja presude samo podrugljivo smejao, a u toku dokaznog postupka tvrdio je da je tek sutradan u novinama pročitao da je ubijena mlada devojka i shvatio da je to "verovatno“ on učinio.

Tamarin telefon prodao je na Pančevačkoj pijaci, bez kartice, koju je u noći ubistva izvukao, što je bio još jedan dokaz da je bio pri svesti kada je počinio zločin.

Silovanje

Dragan Nikolić Čombe je objedinjenom presudom osuđen i za silovanje devojčice S. N. (12).

On je devojčicu je izveo iz razreda osnovne škole, posle razgovora s učiteljicom, i odveo je ka izlasku iz Opova. U šumarku pored presušenog kanala je pretukao dete, a kada je izgubila svest, silovao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    22. novembar 2023 | 11:30

    Samo smrtna kazna.

  • Dejan

    22. novembar 2023 | 11:48

    Kakva smrtna kazna, to je blago, preko dana mučenje, noću oporavak da može da izdrži dan sutra, i tako što duže

  • Бата Петрович

    22. novembar 2023 | 11:35

    I niko mu do sada nije presudio?!Mozda bi mogli i da ga puste za dobro vladanje???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA