≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Na dve sekunde sam pomerio pogled sa puta": Dragan J. Vučićević otkrio šta se desilo u utorak uveče u Žarkovu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osvrnuo se na pojedine medijske naslove i naglasio da je velika laž da joj nije ukazao pomoć i da je vikao

  • 16
Dragan J Vučićević, Odlazak na odsluženje zatvorske kazne Foto: Nikola Tomić

Glavni odgovorni urednik Tv Informer Dragan J. Vučićević oglasio se prvi put nakon saobraćajne nesreće u kojoj je kolima udario devojku.

Kako kaže, njegova obaveza je da obavesti javnost o svemu što se desilo.

- Ja sam izazvao saobraćajnu nesreću u Žarkovu, kolima sam udario devojku S.A. (30). Celu noć razmišljam o tome što se desilo, na dve sekunde sekunde sam pomerio pogled sa puta kako bi promenio radio stanicu i onda se desilo šta se desilo za šta nema opravdanja. Odmah sam izašao i pružio prvu pomoć, dobro je što je taj pešački prelaz bio pokriven kamerama. Na nekim mrziteljskim medijima se širi kako nisam hteo da pomognem i kako sam vikao na ljude, što nije tačno. Odmah sam pozvao policiju i hitnu pomoć, rekli su mi da ne smem da pomeram devojku u slučaju da ima povrede kičme - istakao je on za Infomer.

Rekao je da je devojku pokrio jaknom, a neko iz obližnje pekare joj je doneo ćebe.

- Hitna pomoć je brzo stigla i imobilisala devojku, bio sam sve vreme pored nje i plašio sam se da ne zaspi. Policajci su sa nadzorne kamere skinuli snimak na kome se vidi kako je nastao udes. U gradu je bila velika gužva zato sam išao preko Banovog brda. Hvala bogu što sam sporo vozio, a ispostavilo se da je devojka lakše povređena. Bio sam sinoć i jutros sa njom, ima hematom na jednoj nozi.

Lažu da sam vikao, ako treba testiraću se i na drogu

Naglašava da je velika laž da joj nije ukazao pomoć i da je vikao.

- Odmah sam izašao i pomogao. Alkotestiran sam i negativan je, čim zapisnik bude dostupan objaviću ga. Njoj i njenoj porodici se duboko izvinjavam, snosiću svu odgovornost. Prvo što sam pomislio je da se to desilo mojoj ćerki. Policija me je pitala da li preuzimam krivicu, ja sam je priznao jer jesam kriv. Čuo sam da će biti pokrenuta krivična prijava protiv mene - istakao je.

Osvrnuo se i na pojedine medijske naslove.

- Nisam vikao, slagali su. Trideset godina vozim i ovo mi se zaista nikada nije dogodilo. Ne drogiram se i nisam bio na bilo kakvim supstancama, a ako bilo ko insistira da se testiram ja ću to uraditi iako ne znam ni kako se taj test radi jer nikada nisam dolazio u kontakt sa tim. Rekli su mi da tragovi droga ostaju u organizmu od nedelju do mesec dana i eto ići ću da se testiram, ako neko to insistira.

(Telegraf.rs)

Video: Dragan J. Vučićević se obratio medijima pred odlazak u zatvor

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prijatelju,

    22. novembar 2023 | 15:43

    da je to uradio neko iz opozicije, mogu zamisliti kakvi bi naslovi bili u vašem Informeru. Pijani,drogirani,obesni,bahati,kad sad gaze narod kao će kad budu vlast itd itd .To što se vama dogodilo to može svakom vozaču, žao mi je devojke ali nisi ti menjao radio stanicu već si kucao ili pričao telefonom.Dosta laži iz vaših usta,sutra ste kod Sarape na Pinku.Gledaću sa zadovoljstvom vaše baljezganje.

  • Hej

    22. novembar 2023 | 15:42

    Na pesackom prelazu ? Sta si ti nedodirljiv ? Nisi video pa ponovo napolaganje voznje i debela kazna za tebe .Promeni dioptriju da nekog ne ubijes !!!

  • Lane

    22. novembar 2023 | 15:59

    Ako 2 sekunde nisi gde voziš, a brzina bila koliko je ograničenje na tom mestu (50 kmh), to znači da nekih 28 metara nisi gledao gde ideš. Zamisli koliko pešaka si mogao da usmrtiš? Kad se vozi gleda se napred, ne u telefon, ne kroz prozor, ne u radio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA