Vreme čitanja: oko 1 min.

Saslušana majka koja je grebala i štipala maloletnog sina: Dobila zabranu komunikacije i prilaska detetu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilastvo po hitnom postupku nastavlja prikupljanje svih dokaza u postupku koji se vodi protiv osumnjičene

  • 1
dete plače nasilje zlostavljanje zanemarivanje deteta dece Foto: Shutterstock

E. J. iz Beograda dobila je prijavu za Nasilje u porodici nakon što je, kako Telegraf saznaje, svog maloletnog sina K.J. fizički napala. Ona je, kako navodi naš izvor, pre dva dana svog maloletnog sina K.J. posle svađe izgrebala po licu i štipala.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je dana 21.11.2023. godine, odmah po dobijanju obaveštenja od strane oca maloletnog lica naložio ovlašćenim službenim licima PS Zemun da izvrše sve potrebne provere, a posebno da li je ranije prijavljivano nasilje u konkretnoj porodici kao i da li se ta porodica nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad.

Nakon što je utvrđeno da nije ranije prijavljivao nasilje, da se porodica ne nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu stavilo predlog za meru zabrane prilaska i komunikacije u trajanju od mesec dana u odnosu na majku E.J. prema maloletnom sinu.

Takođe na zahtev Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičena je odmah u prisustvu branioca saslušana, te je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, maloletni K.J. smešten kod oca a majci zabranjeno približavanje i komunikacija.

Tužilastvo po hitnom postupku nastavlja prikupljanje svih dokaza u postupku koji se vodi protiv osumnjičene E.J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo Nasilje u porodici iz člana 194 Krivičnog zakonika.

(Telegraf.rs)

Video: Čovek maltertirao dete u GSP: NIko ni prstom da mrdne

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    23. novembar 2023 | 18:49

    Ona ze zove majka ,sramota da se takve osobe majkama nazivaju,ona nije nista tom detetu ,glupa guska ,neko se bori da dobije dete à ovakve glupace nisu za decu Kada se dete u mladom dobu maltretira onda ce to trajati sigurno do punolestva à pitamo se zasto neka deca nece da cuju za roditelje….?Mozda je mlada za dete ?U Srbiji treba kurseve otvoriti za omladinu u vezi porodice ,danas imaju seks po skolama,po sportskim halama,po sumama,parkovima à nema lekcije da sami sebe zastite.Nije lose voliti se ali zasto mora da zatrudni u danasnje vreme imas zastitu po ustanovama cak i prodavnice prodaju zastite ,ne stvaraj probleme ako nisi pametan i odrastao za probleme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA