≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sultan osumnjičen za ubistvo gazde pečenjare krije saučesnika: Pored mrtvog Milana nađena seksualna pomagala?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što produbljuje misteriju je činjenica da su u stanu u kom je nasmrt pretučen Milan T. navodno pronađena određena seksualna pomagala, odnosno lisice vezane za krevet i drugi rekviziti

  • 0
Milan Tucaković, Sultan G. Foto: Facebook, Sultan G.

Milan Tucakov (54) nekadašnji vlasnik pečenjare ubijen je u stanu u kojem je živeo u Novom Sadu, a kao jedan osumnjičen uhapšen je Sultan G. (27) državljanin Bosne i Hercegovine, dok se za saučesnikom i dalje traga.

Kako se nezvanično navodi, Sultan G. "krije" saučesnika i za sada nije poznato ko je od osumnjičenih kakvu ulogu imao u ovom zločinu.

Telefon ubijenog je na veštačenju, te će nakon toga biti poznato više detalja.

Ono što produbljuje misteriju je činjenica da su u stanu u kom je nasmrt pretučen Milan Tucakov navodno pronađena određena seksualna pomagala, odnosno lisice vezane za krevet i drugi rekviziti, ali ta informacija nije nam zvanično potvrđena.

Podsetimo, nije međutim još uvek precizirano u kom odnosu su bile ubice i žrtva, ali se pretpostavlja da su se poznavali od ranije, obzirom da ih je Milan pustio u stan i da nije bilo tragova nasilnog ulaska.

Takođe stan je zaključan sa spoljne strane, pa se pretpostavlja da su ubice ponele ključ sa sobom.

Stan inače pripada Milanovim rođacima, a on je tu boravio poslednjih meseci. Nekada je držao pečenjaru, koja je izgorela u požaru, pa je odustao od tog posla. Živeo je mirnim životom, a poznanici imaju samo reči hvale.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA