≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užas kod Smedereva: Pijan bacio oca na zemlju, udarao ga iz sve snage, povredio mu glavu

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svemu prethodila svađa u kući u mestu Kolare

  • 3
Hapšenje lisice policija Foto: Marko Jovanović

Prema osumnjičenom M.J. (35) određen je pritvor u trajanju od 30 dana na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i da ne bi uticao na oštećenog.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je u alkoholisanom stanju, u porodičnoj kući u Kolarima, u kasnim popodnevnim satima, nakon kraće verbalne rasprave svome ocu najpre zadao više udaraca u predelu leve ruke, pa mu je, nakon što je oštećeni izašao na ulicu kako bi izbegao dalji sukob i kako bi telefonom pozvao policiju, uputio više uvreda i pretnju da će ga ubiti, da bi ga zatim uhvatio jednom rukom oko vrata i oborio na zamlju i zadao više udaraca rukom u predelu tela, kojom prilikom je oštećeni zadobio povrede u predelu temena glave i tela, za sada neutvrđenog stepena.

Nakon što je osumnjičeni priveden u prostorije policijske uprave utvrđeno i prisutvo alkohola u organizmu od 0,63 promila, po nalogu javnog tužioca mu je najpre određeno zadržavanje, a potom i pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    29. novembar 2023 | 14:36

    Takve su vam danas dangube, neradnici, lopuze koim smetaju roditelji u njihovoj kuci. Treba ucit zapadnu sistem, dok zavrse skolu, zaposle se i isterat van da se sbakaze i uce kako zivet od svog rada. Roditelji su krivi dosta jer od dece naprave debile koji se neznaju snac u zivotu.Na kraju dobiu batine kao ovaj zgubidan sto uradi.

  • Mira

    29. novembar 2023 | 17:06

    Neka,neka,sve se vraca,tuci ce i njih neko kad ostare pa ce se prisetiti,OLOŠI !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA