≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Videli naoružanog čoveka blizu škole, pa pozvali policiju: Ovo je istina o incidentu u Šapcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mladić nije nikome pretio, niti ga je policajac savladao pa razoružao, to su sve izmišljotine", naveo je naš izvor

  • 4
Policajac, Lisice Ilustracija: Pixabay/Anja

Kratka objava na društvenim mrežama o navodnom naoružanom čoveku koji je juče šetao gradom u blizini škole sa pištoljem u ruci i koga su, navodno, savladali i razoružali policajci, uznemirila je Šapčane, ali kako se ispostavilo - bez razloga.

Policajac je, u stvari, uočio mladića koji je nosio plastični pištolj, prišao mu i posle kratkog razgovara ovaj je mirno, bez suprotstavljanja i pretnji igračku vratio u džep.

Izvor Telegrafa.rs navodi da nije došlo do uznemiravanja prolaznika jer je policajac na dužnosti diskretno i smireno reagovao, već da su pratioci društvenih mreža bili uznemireni zbog neistinitih informacija.

- Mladić nije nikome pretio, niti ga je policajac savladao pa razoružao, to su sve izmišljotine - naveo je naš izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Map

    6. decembar 2023 | 13:48

    Protiv koga bi mi ratovali, ove sadasnje generacije se plase i kanapa u dzepu a kad vide plasticni pistolj padaju u nesvest

  • marko

    6. decembar 2023 | 16:27

    Samo vi razoruzavajte i OTIMAJTE legalno oruzje,docice vreme kada narod bude otimao od vas koji ga javno nosite🤔🤔,raziruzati srbiju necete sugurno,pa makar na crno nabavljali,nesto sto decenijama posedujemo vi nam ODJEDNOM OTIMATE i kazete da nismo pogodni i otimate nam kao da smo kriminalci😡😡😡kada je tako i mi cemo da okrenemo drugu stranu🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA