≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijan maltretirao sina, pretio da će da ga ubije: Tužilaštvo traži zatvorsku kaznu i lečenje

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenog oglasi krivim zbog nasilja u porodici

  • 1
Policija, Hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Shutterstock

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je 25. novembra podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv P. P. (61) zbog sumnje da je istog dana u Zemunu, pod uticajem alkohola, primenom nasilja, kao i drskim i bezobraznim ponašanjem ugružavao spokojstvo i telesni integritet svog sina N. P. udarivši ga više puta otvorenim šakama po licu i nogama po telu i govoreći mu da će ga ubiti, saopštilo je ovo tužilaštvo.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenog oglasi krivim zbog nasilja u porodici, da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci, da mu izrekne meru bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara i da mu produži pritvor s obzirom da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo ili učiniti krivičnim krivično delo kojim preti.

(Telegraf.rs)

Video: Tužilac Ilić o izmenama odredbi Ustava o javnom tužilaštvu i sudstvu, kazni za Blažića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA