Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa skrivenog broja prijavio bombu u sportskoj hali: Uhapšen Novopazarac zbog ugrožavanja sigurnosti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je proverom utvrdila da je dojava bila lažna. J. K. je po nalogu nadležnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu

  • 2
Muškarac mobilni hapšenje Foto-ilustracia: Shutterstock, Pixabay

J. K. (38) iz Novog Pazara uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Policija u Novom Pazaru, u saradnji sa Službom za borbu protiv terorizma i Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, identifikovali su i uhapsili J.K. iz Novog Pazara zbog sumnje da je u petak uveče sa skrivenog broja prijavio policiji da ima saznanja da je u sportskoj hali "Pendik" u Novom Pazaru postavljena bomba.

Policija je proverom utvrdila da je dojava bila lažna. J. K. je po nalogu nadležnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    11. decembar 2023 | 12:41

    Svasta ima svuda,juče je plaćeni oglas na stranici FB doslovce nudio duplo na dina kartici prvih 50 ljudi koji se jave,od iznosa koji imaš,stupila sam preko mesindzera u kontakt,a onda traže koliko imam na računu i broj dina kartice da mi legne novac,velim ja docicu sutra u poštanskiu štedionicu pa vi dajte moje podatke mislim ime I prezime islužbeno da mi se upiše.dogovoreno kažu oni.Prosto neverovatno da je istinito imaju 641 lajk i 240 ono da kažu može.

  • Eto

    11. decembar 2023 | 14:47

    Prvo, mi smo ovce za šišanje; drugo, zašto svaki telefonski broj nije registrovan matičnim brojem korisnika i treće, zakonom zabraniti operaterima da omogućavaju skrivanje broja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA