Vreme čitanja: oko 1 min.

Specijalni sud odbio predloge branilaca za ukidanje pritvora pripadnicima Belivukove grupe

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Advokati Nemanje Lakićevića, Aleksandra Vučeljića, Vladimira Greka, Alekse Stošića i Alekse Šejića su predložili ukidanje pritvora, što je sud odbio

  • 1
Veljko Belivuk, Specijalni sud Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, MUP

Veće Specijalnog suda u Beogradu odbilo je predloge za ukidanje pritvora optuženim pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Advokati Nemanje Lakićevića, Aleksandra Vučeljića, Vladimira Greka, Alekse Stošića i Alekse Šejića su predložili ukidanje pritvora, što je sudija odbila, prenosi Tanjug.

Branilac Milovana Tadića je takođe predložio da se pritvor zameni merom zabrane napuštanja stana, a ponudio je i da sudija odredi visinu jemstva za njega, a ovaj predlog je sudija takođe odbila.

Tužilac se protivio svim predlozima branilaca.

Sledeće suđenje zakazano je za 22. januar.

(Telegraf.rs)

Video: Pripadnici Belivukove grupe dovedeni u sud maricama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darosava

    16. decembar 2023 | 00:15

    Ma pustite ljude, nisu vozili auto sa prvom pomoći kojima je istekao rok ili vozili 51 km. gde je dozvoljeno 50 km. Ili nisu mogli da prođu tehnički pregled jer im se ne može spustiti levi prozor kod zadnjih sedišta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA