≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saslušan serijski silovatelj Igor Milošević: Uhapšen sa drogom kod OŠ "Ribnikar"

M. Č.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je uhapšen juče na Vračaru kod OŠ Ribnikar zbog sumnje da je izvršio delo neovlašćeno držanje opojnih droga

  • 4
Hapšenje Igor Milošević Foto: Twitter/Sabljalo, Shutterstock

Osumnjičeni Igor Milošević, serijski siljovatelj, saslušan je pred tužiocem Prvog osnovnog javnog tuzilaštva u Beogradu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, izneo je odbranu u kojoj nije negirao da je kod njega pronađena opojna droga “canabis”.

Nakon što je izneo odbranu, tužilac je predložio sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor, a zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično delo, kao iz zbog sumnje da ne bio dostupan drzavnim organima u daljem toku postupka ukoliko se bude branio sa slobode.

U daljem toku postupka tužilastvo ce uraditi neophodna vestačenja, nakon cega ce biti doneta konacna odluga o daljem procesuiranju osumnjicenog I.M.

Podsetimo, on je uhapšen juče na Vračaru kod OŠ Ribnikar zbog sumnje da je izvršio delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Određen mu je pritvor od 48 sati.

Inače, ovo mu je peto hapšenje, a sve o tome pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    19. decembar 2023 | 14:20

    Sta on radi na slobodi??? Da li treba jos neku zenu da siluje ili nedaj Boze neko dete??? Visetruki silovatelj zasluzuje smrtnu kaznu!!!!!! A ne pustanje na slobodu,pa jos sa drogom ispred osnovne skole?!

  • ??

    19. decembar 2023 | 14:32

    Ja mislila on u zatvoru 🤦‍♂️

  • Dana 15

    19. decembar 2023 | 18:13

    Doživotno,ali da radi i da doprinosi državi a ne na odmaranje i izležavanje!!!Dosta više propusta tim zloćincima!!!Otrovaše nam decu..!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA