≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Austrijanac silovao ženu u okolini Pančeva, pa joj oteo dokumenta i pare: Optužnica za nasilnika

M. Č.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do petnaest godina, kao i krivično delo razbojništvo za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od dve do deset godina

  • 2
Policija Foto: RINA

Protiv okrivljenog S.B. (63), državljanina Republike Austrije, Više javno tužilaštvo u Pančevu je Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu zbog postojanja opravdane sumnje da je 29. jula oko 04.00 časa u Banatskom Brestovcu upotrebom sile prinudio oštećenu (44) iz Banatskog Brestovca na čin izjednačen sa obljubom u kući u kojoj ona živi.

Okrivljeni se takođe tereti da je upotrebom sile oduzeo oštećenoj lična dokumenta i novac u iznosu od 50 evra i 5.000,00 dinara u nameri da njihovim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do petnaest godina, kao i krivično delo razbojništvo za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od dve do deset godina.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva.

(Telegraf.rs)

Video: Počinje suđenje instruktoru jahanja optuženom za silovanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BAJA

    20. decembar 2023 | 09:59

    Nije to cisti Austrianac, to moze samo nas kokosar uradit a Austrijskim pasosem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA