≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radnici zbog pokušaja ubistva gazdarice pekare u Novom Sadu preti zatvor do 15 godina: Ostaje u pritvoru

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obračun se dogodio 19. decembra ove godine

  • 2
Hapšenje policija pokušaj ubistva u Ulici cara Dušana u Novom Sadu Novi Sad Foto: Nikola Bilić

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičene S.T. zbog sumnje da je pokušala da ubije S. S., kažu iz ove ustanove.

Obračun se dogodilo 19. decembra ove godine.

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora od 5 do 15 godina.

U saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, na osnovu zahteva javnog tužilaštva osumnjičena je uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 časova.

Hapšenje policija pokušaj ubistva u Ulici cara Dušana u Novom Sadu Novi Sad Foto: Nikola Bilić

Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu je izašao na lice mesta, gde je izvršio uviđaj, naložio izuzimanje predmeta krivičnog dela, prikupljanje obaveštenja od građana, te je preduzeo i druge radnje u skladu sa zakonom.

Nakon što je osumnjičena S.T. privedena i saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, na osnovu predloga javnog tužilaštva, osumnjičenoj je određen pritvor do 30 dana.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage povodom ovog događaja, nakon čega će doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Kako je Telegraf.rs objavio, radnica je najverovatnije zbog neraščišćenih računa nožem izbola gazdaricu pekare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. decembar 2023 | 15:15

    Kakve ljudske tragedije,pravde i nepravde,ima ona narodna gde kaze sit gladnom neveruje,nezna sta covek reci danas,i kakav je polozaj i zastita radnika i njihovo prava pri radnom odnosu,koliko drzava uistinu i stoji iza prava radnika,milion puta mnogim obicnim radnicima je mozda doslo nekad da se osveti poslodavcu sto zbog ugnjetavanja i nepostovanja zakona prema radniku ,sto neisplacenih plata,jer posten radnik on zaista i zivi od te plate,treba i on da zivi ,jede,plati racune itd... A najcrnje je gde ima poslodavaca kukakaju nemaju za plate a kupuju sebi nova besna kola ,stanove a tebi kaze nema za platu,pa sta midlite onda koliki oni bes onda razviju kod coveka da bi im u momentu svasta covek uradio,neopravdam ovaj cin jer ode u jos vecu propast u dodiru sa zakonom i delom ucinjenim,ali ima i ona druga strana medalje gde sistem i pravdu zatraziti unutar sistema je jako tesko gde mnogi i odustanu tu borbu,sistem mora da se menja i da cvrsto stoji iza radnika da nebi dolazilo do ovakvih nemilih scena

  • Cccc

    21. decembar 2023 | 15:16

    Jadna i mučena radnica. Možda nije detetu imala hleb da kupi a gazdarica se kurči

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA