≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je stanje petoro povređenih u bizarnom udesu u Nišu kad se automobil odbio i pokosio pešake

J. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač autobusa S. J. (39) zadobio je povredu grudnog koša i nakon pregleda je upućen na pregled kod grudnog hirurga, dok je vozač automobila S. T. (22) zadobio hematom na glavi i upućen je na neurohirurgiju

  • 0
Hitna pomoć, Budva Foto: RINA

Pet osoba povređeno je u sudaru automobila i autobusa koji se dogodio jutros nedaleko od fabrike "Džonson elektrik" u Nišu i to vozači oba vozila i troje ljudi koji su čekali na stanici.

Kako saznaje Telegraf.rs, autobus je udario u automobil, koji je potom udario u putnike koji su čekali na stanici.

A. N. (35) tom prilikom je zadobio povredu levog kolena. Lekari su uradili dijagnostiku, RTG i on je poslat na dalja snimanja. J. P. (34) zadobila je povredu desnog jikena i upućena je na dalje lečenje na ortopediju.

V. M. (55) zadobila je tokom pada površinsku povredu glave, odnosno malu rasekotinu i upućena je na odeljenje neurohirurgije.

U udesu su povređena i oba vozača.

Vozač autobusa S. J. (39) zadobio je povredu grudnog koša i nakon pregleda je upućen na pregled kod grudnog hirurga, dok je vozač automobila S. T. (22) zadobio hematom na glavi i upućen je na neurohirurgiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA