≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši direktor preduzeća iz Ivanjice osumnjičen za polno uznemiravanje devojčice: Ona nije jedina žrtva?

Vreme čitanja: oko 1 min.

F. P. je devojčicu navodno zlostavljao dok joj je držao časove matematike

  • 0
Devojka, maltretiranje, silovanje, devojčica, maltretiranje, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

F. J. (62), bivši direktor jednog preduzeća u Ivanjici sumnjiči se da je duži vremenski period seksualno zlostavljao devojčicu (14), potvrđeno je za Telegraf.rs iz Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku.

- Policijska stanica Ivanjica podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku krivičnu prijavu protiv F. J. (62), zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje na štetu maloletnog lica koja je stara 14 godina - navode iz tužilaštva.

Kako dodaju, to tužilaštvo preduzeće sve radnje iz svoje nadležnosti u okviru odgovarajućeg postupka propisanog zakonom.

S obzirom na to da je oštećeno maloletno lice, iz tužilaštva navode da trenutno, zbog osetljivosti postupka i obaveze zaštite ličnosti maloletnog lica, ne mogu da iznose više detalja.

Prema nezvaničnim informacijama, F. P. je devojčicu navodno zlostavljao dok joj je držao privatne časove matematike. Navodno je ranije bilo sličnih prijava, ali se od njih odustajalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA