≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo stanje povređenih policajaca ispred Skupštine grada Beograda: Obratio im se ministar Gašić

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neposredno pre obilaska povređenih policajaca u Urgentnom centru ministar je obišao i njihove kolege u centru grada koji su angažovani na očuvanju javnog reda i mira i zaštiti državnih institucija

  • 14

U Urgentnom centru nalazi se sedmorica policajaca koji su povređeni tokom pokušaja učesnika protesta koje predvodi lista „Srbija protiv nasilja“ da nasilno uđu u zgradu Skupštine grada Beograd, a kako saznajemo, njihovo stanje je stabilno i u toku je njihova dalja opservacija.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao ih je sinoć.

Ministar im se tom prilikom zahvalio na istrajnosti, strpljenju i profesionalizmu kojim čuvaju mir i bezbednost građana i štite zakone Republike Srbije.

- Mnogi ne bi trpeli ono što ste vi podneli večeras kako bi odbranili pokušaj nasilnog upada u zgradu gradske Skupštine. Mržnja kojom su jurišali ka vama je nezamisliva, a napadi na policajce koji štite zakone Republike Srbije su nedopustivi. Vi ste nečija braća, sinovi, očevi, a to niko od onih koji propagiraju nasilje ne uzima u obzir. Hvala vam jer država Srbija može da računa na vas, a posebno na tome jer naši građani znaju da ste vi ta nepremostiva prepreka svakom zlu, obesti i nasilju koji prete da ugroze njihovu bezbednost. Jer znaju da ste spremni i nepokolebljivi u zaštiti svojih građana, svoje države i njenih institucija - poručio je povređenim pripadnicima MUP-a ministar Gašić.

Neposredno pre obilaska povređenih policajaca u Urgentnom centru ministar je obišao i njihove kolege u centru grada koji su angažovani na očuvanju javnog reda i mira i zaštiti državnih institucija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki Tamo

    25. decembar 2023 | 09:35

    Jel posetio onog što mu je kolega razbio glavu?

  • Слађана Точиловац Шаљић

    25. decembar 2023 | 10:17

    Подршка МУП Републике Србије , брз опоравак повређеним припадницима. Подршка свим институцијама Републике Србије у очувању јавног реда и мира, безбедности грађана, Устава и закона.

  • Koki

    25. decembar 2023 | 10:12

    Svaka cast tim ljudima na strpljenju sta su izdržali i ispali od bahate rulje, razularenih huligana. To je saka jada i nesposobni kretencina koja predstavlja Srbiju nasilja koji ne zaslužuju da se nazovu gradjanima Srbije to je kriminalni placenicki olos na čelu sa ovim zapadno placenickim izdajnicima koji ih predvode i koji bi Srbiju da pretvore u Ukrajinu . Za to smeće zna se gde je mesto .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA