Vreme čitanja: oko 2 min.

"Svoju ženu je varao sa Miletovom i stradao je, ostadoše mu deca bez oca": Zet ubijenog Brane iz Perleza

M. Č.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Žena mu kuka, ne može sebi da dođe, ne zna šta će sada, a majka viče da neće ovo preživeti"

  • 22
Branimir Gavrilov facebook: Branimir Gavrilov

Branimir Gavrilov (54) iz Perleza, kojeg je, kako se sumnja, ubio komšija Mile Stojšić (48), biće sahranjen sutra. Branimir je iza sebe ostavio suprugu i dvoje velike dece, a prema rečima njegovog zeta, stradao je naivno.

"Brane je bio dobar čovek, voleo je da popije kao i svaki seljak ovde. Stradao je naivno. Ima ženu ovde u kući, dvoje velike dece, oboje preko 20 godina, majku bolesnu. Žena kuka, ne može sebi da dođe, ne zna šta će sada, a majka viče da neće ovo preživeti. Čekamo da nam jave kada je sahrana, trebalo bi sutra da bude", kaže on za Telegraf.

Navodi da su se Mile i Brane družili i da je sukob između njih dvojice počeo na Aranđelovdanu.

"Mile je zvao Brana na slavu, tu se posvađali. Brana je u sve ušao naivno, kažu da se jeste viđao da njegovom ženom, ali mi nismo znali šta se među njima tačno dešava. On je to krio, njegova žena to nije znala, sad iz kuće neće da izađe od sramote. Njih dvojica su bili dobri baš, ne znam šta bi Brani, ali eto, desilo se šta se desilo".

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u subotu uveče nakon kraće svađe. Prvo je došlo do tuče između njih dvojice, pa je, kako se sumnja, Mile potegao nož i ubo Branu.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, uhapsili su M. S. (48) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom.

On se sumnjiči da je u subotu, u večernjim časovima, u dvorištu kuće u okolini Zrenjanina nožem naneo povrede pedesetčetvorogodišnjem muškarcu, a zatim ga je automobilom dovezao i ostavio ispred Doma zdravlja u Titelu.


Povređeni muškarac je prevezen u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, gde je preminuo.

Po naredbi Višeg javnog tužilaštva telo je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti danas priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    25. decembar 2023 | 13:16

    Ne razumem muškarce koji to rade. Razvezdi se brate mili,pa je... sta hoces. Brukas porodicu,brukas svoju decu,brukas ženu koja ti je decu rodila,brukas brate sve! Za sta? Zbog jedne rupe? Mogu razumeti mlade,mogu razumeti one u vezi,ali zreo covek...Pitanje samo sta bi bilo da je njegova žena bila ljubavnica njegovom prijatelju? Da je ona imala ljubavnike po selu! Da njega ismejava celo selo! 20 godina sam u braku,bilo je i med i mleko,bilo je i kriza,velike ljubavi,svadbe,svega kao i svugde,imao sam prilike da varam,i ona verovatno, ali uvek sam se stavljao u njenu kožu,uvek sam se pitao kako bih se ja osećao da ona ima ljubavnike,da to svi znaju,da mi se smeju. Ako ikada osetim da ne mogu vise sa njom sto se nadam se nece desiti,da zelim slobodu,druge žene,dovidjenja. Čistije je to ma koliko bolelo od sramote koju bi naneo pre svega svojoj deci i njoj. Ljudi su poludeli skroz,ubijaju ljubavnice pa sebe pa prijatelj prijatelja...Zena koja jednom prevari muža isto to će uraditi i tebi samo je pitanje vremena. To je jače od nje. Bićeš njen trofej jedno vreme i prvom prilikom zamenjen za drugi. A ti,ti izgubis sve,a tek kada izgubis,shvatis sta si imao ali si zbog kur.. sve bacio. To se isto odnosi na muškarce. Samo je pitanje da li neko ima mozga ili nema.

  • Gaga

    25. decembar 2023 | 12:26

    Tražio leba preko pogače..

  • Joca

    25. decembar 2023 | 12:26

    Sta učini ona stvar...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA