≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijan pretukao sina (11) u kući u Surčinu: Oglasilo se tužilaštvo povodom nasilja

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preti mu kazna od 2 i po godine

  • 2
Policija, pesnica, tuča Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Flickr/N. Feans

Protiv M.I. (42) Treće osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužnicu zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici na taj način što je 15. decembra u Surčinu, u stanju bitno smanjene uračunljivosti i pod uticajem alkohola, primenom nasilja, ugrozio spokojstvo i telesni integritet člana svoje porodice i to maloletnog sina rođenog 2012 godine nanevši mu tom prilikom lake telesne povrede.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudu da optuženom produži pritvor imajući u vidu da i dalje postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni eventualnim boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo a što proizilazi iz njegove ranije osuđivanosti kao i iz nalaza sudskog veštaka neropsihijatrijske struke.

Takođe optužnicom je predloženo i da sud okrivljenog nakon održanog pretresa i izvedenih dokaza oglasi krivim te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od dve godine i šest meseci, te da mu sud izrekne i meru bezbednosti Obavezno lečenje alkoholičara iz odredbe člana 84 Krivičnog zakonika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЕеЈебиГа

    26. decembar 2023 | 16:34

    Каква им је обука кад их тако млате???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA