Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić (22) primorao devojku na polne radnje, pa joj ukrao novac i lična dokumenta

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je danas saslušan i branio se ćutanjem

  • 6
Silovanje, zlostavljanje, maltretiranje Foto: Shutterstock

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog A.A. (22) zbog krivičnog dela Nedozvoljene polne radnje.

Osumnjičeni i oštećena su se upoznali u jednom lokalu, nakon čega su održavali komunikaciju i dogovorili se da se nađu u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, gde je potom osumnjičeni oštećenu silom prinudio na nedozvoljenu polnu radnju.

Posle ovog, A.A. je devojci iz torbe uzeo novac i lična dokumenta uz pretnju da je potrebno da mu do večernjih časova da još 500 evra. Navedeni događaj je oštećena prijavila policiji koja je, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu lišila slobode osumnjičenog koji se, po prethodnom dogovoru, našao sa oštećenom u tržnom centru na Novom Beogradu.

Oni su se našli da bi preuzeo novac koji je tražio od nje da bi joj vratio dokumenta koja joj je oduzeo.

Osumnjičeni je danas saslušan kada se branio ćutanjem, nakon čega je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog postojanja okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na svedoka oštećenu, koji predlog je usvojen i rešenjem je osumnjičenom određen pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalija pravnica

    26. decembar 2023 | 21:34

    Sve krece od porodice. Posvetite se deci! Menjati zakon! Stati na put nasilnicima.

  • Gordana

    27. decembar 2023 | 01:21

    Koliko zenomrzaca. Sve kastrirati pa dati primer pedofilima i manijacima koji zlostavljaju zene. Svaki vid nasilja prijavite. Zivot je jedan. Zena se mora postovat i obratno. Samo zakon promeniti hitno. Dosta je izivljavanja bolesnika!?!!???

  • Nadica S

    27. decembar 2023 | 01:30

    Dobro se raspitajte sa kim imate posla. Ne nasedajte na prazne price i obecanja. Ni zivitinje se tako ne ponasuju. Ne postovati nekoga unistiti mu zivot. Dokle vise. Kastraciju uvesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA