≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo ko je pretukao doktora na klinici u Beogradu: Među njima i jedna žena

M. Č.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ž.V. je zaposlen na odeljenju ortopedije Kliničko boničkog centra Zvezdara

  • 37
pesnica, policija, tuča Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Flickr/N. Feans

Doktor Ž.V. (64) pretučen je noćas na radnom mestu u bonici na Zvezdari, a policija je privela troje, T. Ć. (27), M. B. (28) i žena J.G. (36).

Prvo osnovono javno tužilaštvo podnelo je krivičnu prijavu protiv T.Ć.

Inače, Ž.V. je zadobio teške telesne povrede glave.

Ž.V. je zaposlen na odeljenju ortopedije Kliničko boničkog centra Zvezdara.

Istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobrica

    28. decembar 2023 | 10:48

    Zao mi je doktora i svakog coveka ko je fizicki napadnut ne ulazeci da li je ili nije u pravu. Nego ja sam cuo da je opstina Zvezdara promenila ime i da se sad zove ZVJEZDARA . Molim redakciju Telegrafa da ispita da li je ovo tacno ? I da li su SOKOLAC i DERVENTA takodje usli u sastav republike Beograd? Hvala na razumevanju i smetnji . Srdacan pozdrav Beogradjanin, zivim u krugu dvojke ali su za mene svi ovi dilentanti iz politike opozicionog i ne opozicionog bloka Ne prihvatljivi ako se pozivaju na moje ustavom zagarantovano pravo da budem ono sto jesam ,a posebno da glasam za koga ja hocu i da budem protiv onoga ko mi smeta. Smetaju mi svi oni koji misle da mogu da mi blokiraju grad kad god njima pradne napamet mitingasi , kontra mitingasi.. vise bih voleo da im mesto okupljanja bude Mladjina poljana na uscu .

  • Neupucen

    28. decembar 2023 | 12:18

    A jel se neko zapitao zasto su tukli doktora,zasto ne tuku nekog iz komunalnog preduzeca cistaca nego doktora,zdravstvo nam je u rasulu,kako se doktori i osoblje ophodi prema pacijentima,nije ni cudo sto je doslo do ovoga...ps ne branim napasnike ali treba te napasnike-pacijente saslusati jer sigurno nisu dzabe napali doktora

  • РВ

    28. decembar 2023 | 09:50

    И открили сте нам Т. Ћ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA