≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji horora u Vranjskoj Banji: Devojka kuhinjskim nožem napala s leđa muškarca, sekla ga po vratu

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sve se desilo na autobuskom stajalištu, ispred prodavnice u ulici Južnomoravske brigade u Vranjskoj Banji, napala ga je bez povoda i razloga"

  • 2
Hapšenje, žena, devojka Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Vranju potvrdilo je da je u petak oko 9 časova u Vranjskoj Banji, osumnjičena A.C (33) iz ovog mesta "pokušala da liši života oštećenog D. M (70).

- Sve se desilo na autobuskom stajalištu, ispred prodavnice u ulici Južnomoravske brigade u Vranjskoj Banji, kada je bez ikakvog povoda i razloga, s leđa kuhinjskim nožem nanela oštećenom posekotine u predelu vrata, brade i obraza, kada je oštećeni uspeo da odbije od sebe napad, a oštećena je pobegla sa lica mesta.

Policija je po prijavi događaja pronašla osumnjičenu, kao i predmet korišćen u izvršenju dela - navode iz VJT.

Dežurni javni tužilac obavio je uviđaj na licu mesta i naložio zadržavanje osumnjičene, koje će sa krivičnom prijavom biti privedena zbog krivičnog dela “ubistvo u pokušaju”.

(Telegraf.rs/S.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    29. decembar 2023 | 18:34

    Nije mi jasno do kada ce nadlezni za bolesne psijopate, dozboljavati da se slobodno setaju, kuda god, da prave ovakva zlodela a da nisu tamo gde treba da budu ili da pored sebe uvek imaju pratioca koji ce odgovarati za njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA