≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Horor u Pančevu: Dečak teško povređen, petarda mu eksplodirala u rukama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretpostavlja se da je do incidenta došlo prilikom dečije igre u gradskom parku

  • 12
Hitna pomoć Foto: Mateja Beljan

Dečak je teško povređen prilikom pucanja petarde u naselju Jabuka kod Pančeva, a ovaj nemili događaj dogodio se pre četiri dana, potvrđeno je Telegrafu.

Kako saznajemo, otac je dovezao dete sa povredama ruke u Opštu bolnicu u Pančevu, nakon čega je zbog ozbiljnosti istih dečak prevezen u Tiršovu.

Pretpostavlja se da je do incidenta došlo prilikom dečije igre u gradskom parku. 

Kako nam je potvrđeno, prilikom ove nesreće dečak izgubio delove dva prsta i podvrgnut je hirurškom zahvatu.

Na Fejsbuk grupi "Naše selo Jabuka" pojavila se slika na kojoj se, navodno, vidi jedan od ekstremiteta koji je stradao. Telegraf do objavljivanja teksta nije mogao da potvrdi verodostojnost fotografije, a zbog uznemirujućeg sadržaja fotografiju ne objavljujemo.

U komentarima ispod objave javljali su se zaprepašćeni roditelji koji su žalili zbog nesreće koja se dečaku dogodila, ali i zbog, kako tvrde, krivice roditelja.

"Roditelji, pričajte sa svojom decom o nekorišćenju pirotehnike, posebno petardi. Sinoć je nažalost vneko dete nastradalo. STOP PETARDAMA!", napisali su.


Jedna Pančevka se te večeri našla nedaleko od mesta nesreće, te je u komentaru otkrila detalje prizora koji je zatekla.

"Sinoć je ceo park bio u dimu, bila je i policija. Jutros krenem na roditeljski, kad nisam crkla kad sam videla. Roditelji pričajte sa decom, pretresite ih pri izlasku, jedno dete je zbog igre sa društvom ostalo invalid", napisala je žena.

Još jednom upućujemo apel svim roditeljima, ali i deci da ne koriste pirotehnička sredstva, te da sebe ne stavljaju u opasnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    31. decembar 2023 | 14:05

    Odma uhapsiti roditelje. Oni su mu kupili te petarde,nisam ja...

  • max

    31. decembar 2023 | 15:39

    Stop petardama, pogotovo za novu godinu treba zabraniti prodaju jer danasnje petarde su mnogo jace i opasnije nego pre 20ak godina, svake godine nam deca stradaju od istih i ostaju invalidi, sve cesce i cesce se to desava a i stresiraju i povredjuju neduzne zivotinje koje ni krive ni duzne pate zbog pirotehnike pogotovo petardi. Ljudi ne budite bahati i sebicni, mislite i o drugima. Pozdrav i svako dobro!

  • Neka je

    31. decembar 2023 | 15:41

    Niko ništa ne poštuje, niko ništa ne čita, niko nikog sluša, a svi se prave pametni i pametniji. Deca su nam sve gora i gora, roditelji još i više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA