Vreme čitanja: oko 1 min.

"Danas je, Veljo, tvoj rođendan": Roditelji i brat ubijenog Dunjića neutešni i posle skoro 10 godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegova porodica mu svake godine posvećuje čitulje i ne daju ga zaboravu

  • 8
Velibor Dunjić Foto: Marko Todorović

Vođa navijača Crvene zvezde Velibor Dunjić Velja ubijen je ispred splava "Džimis" 16. maja 2014. godine. Danas, Velibor bi napunio 39 godina, a njegova porodica mu je u jednim dnevnim novinama posvetila čitulju i čestitala mu rođendan.

"Danas je, Veljo, tvoj rođendan. Ne možemo da te poljubimo, zagrlimo i da ti čestitamo kao nekad. Zato molimo anđele da te poljube i čuvaju umesto nas", ovu čitulju potpisala je njegova porodica.

Podsetimo, za ubistvo Dunjića optužen je Vladimir Đurović i još osmorica, kojima se stavlja na teret da su mu pomogli da pobegne i ukloni tragove zločina.

Velibor Dunjić, čitulja Printskrin: Novosti

Đuroviću se od početka sudi u odstustvu jer je sve vreme u bekstvu.

Dunjić je došao naoružan

Kako je jedan od optuženih, Vuk Musić na suđenju naveo, Vladimir Đurović, koji je optuženi u bekstvu, nije ni znao da je Velibor Dunjić ispred splava i da je naoružan.

"Stajali smo za stolom kod samog ulaza na splav, kada je Zoran Vukić stigao i rekao Đuroviću da je sada pokojni Dunjić ispred splava i da je naoružan, i da je došao da im "j**e mater". Iz toga sam shvatio da Đurović nije znao da je Dunjić ispred splava. Nakon tog kratkog razgovora, Vukić i Đurović su krenuli sa splava. Šta se dalje dešavalo, ja nisam video", rekao je Musić.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Zvezde spremili koreografiju za derbi sa Partizanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    4. januar 2024 | 01:20

    Trebalo je na vreme da mislite o njegovom vaspitavanju da ne postane kriminalac, diler, siledžija i ko zna šta još, i verovatno ne bi završio tako kako je i živeo.

  • Igor

    4. januar 2024 | 01:04

    Kao da je on bio pronalazač i pisac scenarista, glumac , lekar i slični doprinosi društvu i za državu , možda za svoje roditelje i rodbinu i one koji su ga znali na šipki za vođe navijača na severu , šta treba da bude u lektiri biografija, huligana , kao je živeo tako i završio.

  • Гаргамел

    4. januar 2024 | 07:27

    Ко све себе назива родитељима ... али и ако стварно сматрају да то јесу онда су му требали посветити време док је био жив ( да га васпитају од малих ногу ) а не сад .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA