≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovo je Ninoslav, osumnjičen da je sekirom ubio brata na Badnje veče: Detalji jezivog zločina kod Žitorađa

Vreme čitanja: oko 3 min.

Zločin se desio na Badnje veče u njihovom dvorištu

  • 3

Strašan zločin odigrao se na Badnje veče odigrao u selu Držanovac kod Žitorađa. Kobne noći Ninoslav je nakon svađe ubio sekirom svog rođenog Stefana (27).

Braća su živela u istom domaćinstvu sa svojim suprugama, decom i babom. Kobnog dana, 6. januara, Stefan i Ninoslav su zajedno otišli po badnjak u selo kako običaji nalažu. Međutim, kada su se vratili kući sa badnjacima, oni su se posvađali, potukli i na kraju je došlo do krvoprolića, piše Kurir.rs.

Ninoslav  Džeferović, ubijeni Foto: Društvene mreže

U trenutku ubistva u kući su bila deca obojice braće, njihove supruge i baka Slavica.

Rođaci Džeferovića pričaju da je u dvorištu izbila žestoka svađa, kao i da se osumnjičeni Stefan najpre posvađao sa njihovim zajedničkim prijateljem, na kog je nasrnuo nožem, ali se on otrgao i pobegao mu.

- Nisam mogla da sprečim zločin! Stefan je prvo izvukao nož na prijatelja, pa kada je ovaj pobegao, krenuo je na Ninoslava. Ninoslav je uspeo da mu otme nož. Međutim, Stefan je onda dohvatio sekiru i udario ga direktno u galvu - kaže kroz suze žena ubijenog Ninosalava, Tanja.

Ona dodaje da je sve krenulo nakon što su se braća iz sela vratila pripita. - Prvo je Stefan počeo da se svađa sa mnom. Pominjao je njihovu pokojnu majku i optuživao me da sam je ja tukla ranije. Tada smo bili ispred ove naše nove kuće. Ninoslav, da bi izbegao svađu, sišao je dole u staru kuću. Onda je Stefan krenuo za njim i stali su u dvorište. Tada se sve desilo - kaže očajna žena koja sa ubijenim ima četvoro dece.

Kako dalje kaže, sve se odigralo veoma brzo, tako da niko od njih nije stigao da reaguje.

- Pokoškali su se, krenula je svađa, nismo mogli da reagujemo, nismo stigli. Doduše, tri žene s decom su bile u kući u tom momentu. Užas jedan - kaže sagovornik Kurira.

Supruga ubijenog kaže i da je Stefan brata udario jednom sekirom i to u potiljak.

- Ninoslav je samo pao, a on je onda seo pored njega i počeo je da plače - dodaje supruga stradalog Ninoslava.

U komšiluku kažu da je osumnjičeni Stefan bio svađalica i prgav čovek.

Stefan Džeferović, osumnjičeni Foto: Društvene mreže

- Čuli smo da je ranije i prema supruzi bio nasilan. Za raziku od njega, nastradali Ninoslav je bio vredan i domaćin - kaže komšija i dodaje da je Ninoslav za tri godine uspeo da napravi novu kuću za njega i porodicu.

- Ranije su svi živeli u staroj kući u dvorištu, ali je Ninoslav u istom dvorištu uspeo da napravi novi dom za sebe, svoju ženu i decu. Nedavno se uselio u novu kuću. Umesto da uživa sa svojom porodicom ovo ih je sada zadesilo - pričaju šokirane komšije.

Nakon što je policija izašla na lice mesta, Stefan je uhapšen i određena mu je mera policijskog zadržavanja do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Od ubijenog Ninoslava juče su se opraštali prijatelji i porodica.

- Jedan život je večeras otišao, neka te brate čuvaju anđeli čuvari. Sada si na nebu, otišao si daleko - napisao je jedan rođak i dodao "tužno".

(Telegraf.rs/Kurir.rs)

Video: Uhapšena zbog ubistva supruga u Čajetini: Snimak mesta ubistva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA