≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezivo nasilje u Novom Beogradu: Mrtva pijana isekla majku staklenim ukrasom za jelku, pa je davila

M. Č.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preti joj zatvor od jedne godine, obavezno lečenje alkoholičara, mera zabrane približavanja i komunikacije sa majkom, zabranjen pristup oko mesta stanovanja i mesta rada oštećene na udaljenosti od 100 m, a komunikaciju u trajanju 3 godine

  • 0
Hapšenje, žena, devojka Foto: Shutterstock

Protiv M.J. Treće osnovno javno tužilaštvo podnelo je optužni predlog zbog nasilja koje je, kako se sumnja, počinila nad majkom.

"Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv M.J. zbog postojanja sumnje da je 18. decembra prošle godine u Novom Beogradu izvršila krivično delo Nasilje u porodici.

Ona je u alkoholisanom stanju, gađala svoju majku staklenim ukrasom sa jelke, nanevši joj pri tom laku telesnu povredu u vidu posekotine kože četvrtog prsta leve šake, te je nakon što je oštećena pokušala da optuženu podigne sa zemlje, optužena istu uhvatila rukom za vrat i davila je, te joj je tom prilikom zadala i laku telesnu povredu u vidu dispafagije.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da sud optuženoj produži pritvor, s obzirom da i dalje postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će optužena boravkom na slobode ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da sud okrivljenu nakon održanog glavnog pretresa osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, izrekne joj meru bezbednosti Obaveznog lečenja alkoholičara, kao i da joj izrekne meru zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom tako što će joj zabraniti pristup oko mesta stanovanja oštećene i mesta rada oštećene na udaljenosti od 100 m, te zabraniti dalje uznemiravanje oštećene i dalju komunikaciju sa oštećenom, a u trajanju od tri godine", rekli su.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA