Vreme čitanja: oko 1 min.

Optužnica za nasilnika iz Zemuna koji je ocu pretio nožem: Preti mu dve godine zatvora

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zatraženo je da N. Ž. ne sme da se približava ocu na udaljenost manju od 300 metara i da sa njim ne sme da komunicira tri godine

  • 0
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Proriv Ž. N. (32) iz Zemuna podignut je optužni predlog zbog opravdane sumnje da je 22. avgusta prošle godine izvršio krivično delo nasilje u porodici, kada je napao svog oca.

On je tada pretio da će da napadne na život i telo svog oca, drskim ponašanjem ugrožavao je njegovo spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje.

Sve vreme je držao kuhinjski nož, koji je držao uperen u pravcu oca.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenom produži pritvor, s obzirom da je isti prethodno više puta osuđivan te da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u slučaju da bude na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i da okrivljenog, nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza, oglasi krivim zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici i da ga osudi na kaznu zatvoru u trajanju od dve godine.

Takođe je zatraženo da N. Ž. bude izrečena mera bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenim kom se određuje da ne sme da se približava ocu na udaljenost manju od 300 metara i da sa njim ne sme da komunicira tri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA