≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bio sam ugledan, sad sam ništa": Džonić i dalje negira krivicu da je ubio brata od tetke, snajku i bratanicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suđenje je, zbog velike zainteresovanisti javnosti, bilo otvoreno za javnost

  • 2
Goran Džonić, apelacioni sud, Niš Foto: D.K.

Goran Džonić, koji je prvostepeno oduđen na kaznu doživotnog zatvora zbog jezivog trostrukog ubistva brata od tetke Gorana, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije (25) je i pred Apelacionim sudom negirao krivicu.

- Nisam kriv. Imao sam pištolj celog života Nikad nikoga nisam povredio. Bio sam ugledan, odbronik u opštini. Sad sam ništa, mediji su od mene napravili ništa. Policija me je tri dana tukla, imao sam povrede. Životom tvrdim da je policija umešana - rekao je Džonić pred sudom.

Iako nije bilo poznato da li će Džonić da prisustvuje izricanju drugostepene presude jer zakonski ima pravo da ne dođe, on se danas ipak pojavio u Apelacionom sudu u Nišu, gde je doveden iz pritvora.

Suđenje je, zbog velike zainteresovanisti javnosti, bilo otvoreno za javnost.

Podsetimo, Džonićev branilac nije želela da iznosi detalje žalbe koje je podnela na prvostepenu presudu izrećenu 13. juna prošle godine.

Odlučujući po žalbi, Apelacioni sud ima mogućnost da žalbu odbaci i potvrdi prvostepenu presudu, ukine je i predmet vrati na ponovno odlučivanje Višem sudu ili da prvostepenu presudu preinači i Džoniću izrekne blažu kaznu.

(Telegraf.rs)

Video: Džonić će danas saznati da li će provesti život iza rešetaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukodlak

    17. januar 2024 | 14:39

    Da ,on bi zeleo da DJOKICI ustanu iz pakla gde ih je on poslao ,i da kažu:Da ,on nas ie ubio. ČMonstrum koristi geslo ;nevin sam ,sve dok mrtvi ne progovore.

  • RZN

    17. januar 2024 | 14:47

    Još jedan koji stiže u TVORZA a da je nevino osudjen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA