≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da prekinem dijalizu i eto me kod tebe": Potresne reči oca Duška koji je autom sleteo u Dunav i poginuo

J. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duško će biti sahranjen danas

  • 1
Duško Moša Đorđević Foto: Facebook

Duško Đođević Moša (32) iz Velikog Gradišta poginuo je na Bogojavljenje u mestu Ostrovo. Život je izgubio kada se uputio na plivanje za časni krst. Duško će biti sahranjen danas, a porodica i prijatelji opraštaju se od njega putem društvenih mreža. Njegov otac objavio je potresnu poruku.

"Na večnom putu ostavio je svoj. Život u najboljim godinama. Večno da tugujemo, do kraja mog života, i moje Bube, i naše familije. Najteže je u ovom životu kada izgubiš svoje dete. Da li ima veće tuge i bola od ovog trenutka? Neka mu je laka zemlja i neka ga anđeli čuvaju. Voli te tvoj tata, nadam se da ćemo se uskoro videti. Sine, ti znaš da ja idem na dijalizu... Da ja prekinem i eto me kod tebe. Jer meni sada više ništa nije važno. Voli te tvoj Moša", napisao je Duškov otac na svom Fejsbuk profilu.

On je, takođe, zahvalio svim prijateljima na izjavama saučešća i istakao da sina ništa ne može da mu vrati.

Objavio je i pesmu iz filma "Toma" - "Što te nema" i svojim prijateljima na društvenoj mreži napisao i da će sahrana njegovog sina biti održana danas u 13 sati.

Podsetimo, sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač, navodno, usled neprilagođene vbezine, presekao oštru krivinu i automobil je završio u reci. Dušanov prijatelj je preživeo, dok njemu nije bilo spasa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    21. januar 2024 | 16:48

    Ради како ти воља али немој као син да угрозиш људе око себе ! Ако си за путом, путуј ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA