Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva vozila isključena iz saobraćaja, četiri nesreće, šteta preko pola miliona: Težak vikend u Zrenjaninu

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izdato je 79 prekršajnih naloga, isključeno čak 25 vozača

  • 0
Policajac na motoru, saobraćajna policija Foto: Shutterstock

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se četiri saobraćajne nezgode sa povređenim osobama.

U ovim saobraćajnim nezgodama jedna osoba je zadobila teške telesne povrede dok su tri osobe lakše povređene. Materijalna šteta procenjuje se na oko 520.000 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neprilagođene brzine i nepropuštanje pešaka.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 25 učesnika u saobraćaju i izdato je 79 prekršajnih naloga, prenosi IloveZrenjanin.

Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 25 vozača, od toga 13 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, dva vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, tri vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, jedan vozač u vreme izrečene zaštitne mere i šest vozača zbog ostalih razloga.

Od ukupno 13 vozača koji su upravljali vozilom pod uticajem alkohola zadržano je sedam vozača u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20mg/ml alkohola u organizmu i dva vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Takođe iz saobraćaja su isključena dva vozila, od toga jedno vozilo zbog isteka važnosti registracione nalepnice i jedno vozilo zbog tehničke neispravnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA