≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavomir sklopio sporazum sa tužilaštvom zbog nereda ispred Skupštine: Ovo je kazna koju je dobio

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sporazumom mu je određena uslovna kaznu zatvora od šest meseci, s rokom provere od dve godine i novčana kazna od 30.000 dinara

  • 3
Više javno tužilaštvo Beograd Foto: Više javno tužilaštvo Beograd

Okrivljeni Slavomir R. (58) zaključio je sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, koje je izvršio 24. decembra 2023. godine u vezi sa događajima ispred zgrade Skupštine Grada Beograda.

Sporazumom mu je određena uslovna kaznu zatvora od šest meseci, s rokom provere od dve godine i novčana kazna od 30.000 dinara.

Sporazum je podnet Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    24. januar 2024 | 05:26

    Dali se u Srbiji isplati biti posten i kultyran gradanin.Razni nasilnici kriminalci oni koji vredaju drzavu predsdnika napadaju drzavne institucije budu kaznjeni sa 30 hilj.dinara.Tuzno i sramno za celu drzavu i pravdu

  • Dragica

    24. januar 2024 | 09:35

    Nije čudo što se toliko nasilja u srbiji dešava kad tako brutalnog osobi dozvolite da sam sebi odredi kaznu ,,to je za sprdnjui iseljavanje suda ,,,.!

  • Jug

    24. januar 2024 | 13:02

    Sramota, svi smo mi iz nekog razloga nezadovoljni ali samo neki se opredele da kroz agresiju izraze svoje nezadovoljsto, onomad je to bila skupština sutra će to biti nečije dete da ne pominjem materjalne vrednosti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA