≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počinje suđenje Stojanu za i ubistvo tinejdžerke u Ripnju: Danas bi trebalo da iznese odbranu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon održanih pripremnih ročišta, današnje suđenje je otvoreno za javnost

  • 0
Ripanj ubistvo osumnjičeni Stojan Ilić Ripanj porodica Foto: Telegraf.rs, Facebook

Danas počinje suđenje Stojanu Iliću koji je optužen da je 10. aprila prošle godine  na svirep način ubio 16-godišnju devojku, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice.

Ovo je prvo ročište koje je otvoreno za javnost, a Ilić bi trebalo da iznese odbranu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu Stojana Ilića tereti za krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju.

Kako je ranije saopšteno iz tužilaštva, postoji opravdana sumnja da je Stojan Ilić 10. aprila oko 14.30 časova najpre proveo neko vreme u razgovoru sa porodicom maloletne oštećene u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju, a potom kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu.

Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja i zaustavio vozilo na kosini ispod železničke pruge, u prostoru između rastinja.

Kada je ona izašla iz vozila Stojan je počeo da je vuče i obnažuje, dok se ona opirala, pa je počeo da je ubada nožem u predelu trupa, vrata i ruke, usled čega je trpela jake bolove i zadobila teške telesne povrede opasne po život od kojih je preminula.

Nakon izvršenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku. Nakon toga je izašao iz kuće i napustio lice mesta svojim vozilom.

Ubrzo nakon toga je uhapšen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA