Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijan pipao sestričinu po intimnim delovima tela, pocepao joj majicu: Osumnjičenom produžen pritvor

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre navodnog krivičnog dela oštećena i osumnjičeni bili su u vezi

  • 4
Hapšenje lisice policija Foto: Marko Jovanović

Tridesetogodišnji I. A. zadržan je u pritvoru po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je krivično delo izvršio tako što je svoju sestričinu Dž. M. (26), sa kojom je pre nekoliko godina bio u vezi, bez njenog pristanka pipao po intimnim delovima tela i pocepao joj majicu.

Osumnjičeni je bio u alkoholisanom stanju, a prilikom iznošenje odbrane je negirao izvršenje krivičnog dela.

Imajući u vidu da se radi o licu koje nema prijavljeno prebivalište i koje je 11 puta pravnosnažno osuđeno, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenim odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen, stoji u saopštenju tužilaštva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana B.

    25. januar 2024 | 19:50

    Koliko bolesnika???!! Pedofila, nasilnika. Samo prijaviti i zna se sta sa njima. Manijaka na sve strane! Teska patologija. Cuvajte decu!!!!

  • Igor

    25. januar 2024 | 19:59

    Najbolje da je na slobodi da jos nekog unesreci?! Treba da je u pritvoru. Ni sunca ni meseca. Da nikome ne padne na pamet tako nesto. U kakvom drustvu zivimo????!!!

  • Natalija pravnica

    25. januar 2024 | 19:53

    Samo tako! Zakon se mora menjati. Nije mesto njima sa normalnim svetom. Unistavaju tudje zivote. Teske traume da neko prezivljava zbog manijaka bolesnih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA