Vreme čitanja: oko 1 min.

Razbojnik iz Beograda vrebao starice i otimao im novčanike: Već 11 puta osuđivan zbog sličnih krivičnih dela

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni je priznao da je na teritoriji GO Novi Beograd izvršio krivično delo na štetu S.G. (77) koju je pratio do njene zgrade, potom je gurnuo sa leđa i iz ruke joj istrgao torbu, usled čega je oštećena pala

  • 0
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Muškarac P.L. (31) uhapšen je u sredu po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog izvršenja krivičnog dela razbojništvo i teška krađa.

Osumnjičeni je priznao da je na teritoriji GO Novi Beograd izvršio krivično delo na štetu S.G. (77) koju je pratio do njene zgrade, potom je gurnuo sa leđa i iz ruke joj istrgao torbu, usled čega je oštećena pala.

Osumnjičeni je takođe priznao da je na teritoriji GO Zemun pratio oštećenu N.K. (91) od "Madžija" do njene zgrade i iz ruke joj otrgao ceger u kojem se nalazio njen novčanik i mobilni telefon.

Imajući u vidu da je osumnjičeni ranije 11 puta pravnosnažno osuđen zbog izvršenja imovinskih dela, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora, koji je rešenjem suda i određen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA