Vreme čitanja: oko 1 min.

Obijao restorane i kafane pa uzimao novac: Uhapšen Kraljevčanin zbog teškog razbojništva

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni je od sugrađanke na ulici ukrao torbu, a poslednji put, 22. januara, u trgovinskoj radnji, uz pretnju suzavcem pokušao od radnice da oduzme novac

  • 1
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Brzom i efikasnom akcijom Pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu rasvetljeno je više imovinskih krivičnih dela izvršenih na području grada u proteklih nekoliko meseci i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u pokušaju, kao i više krivičnih dela teška krađa i krađa, uhapsili sedamnaestogodišnjaka iz Kraljeva.

- On se sumnjiči da je u nekoliko navrata, iz ugostiteljskih i trgovinskih objekata koje je obijao, ali i koristio nepažnju prisutnih, otuđivao novac - potvdjeno je za agenciju RINA u kraljevačkoj policiji.

Takođe, osumnjičeni je od sugrađanke na ulici ukrao torbu, a poslednji put, 22. januara, u trgovinskoj radnji, uz pretnju suzavcem pokušao od radnice da oduzme novac.

Osumnjičeni je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, doveden kod sudije za maloletnike Višeg suda, koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Video: Policija mu pronašla novac i nakit iz više krađa: Uhapšen odmah posle pljačke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Levonogi Milisav

    28. januar 2024 | 01:22

    Poznaju me sve kafane kako tonem vide svi,gde da nadjem drugu tebe kad me više ne voliš.(Posvećeno bravi koju je obijao)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA