Vreme čitanja: oko 1 min.

Bračni par poginuo kod Pećinaca, auto vozila njihova ćerka: Ona još ne zna da je ostala bez roditelja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su se u nedelju uveče sa ćerkom Slavicom i zetom Zoranom vraćali kući iz Beograda sa proslave rođendana svog praunuka

  • 0
hitna pomoć, sanitet, policija, samospaljivanje Foto: Mateja Beljan

Supružnici Nikola M. (69) i Mirka M. (70), koji su u nedelju uveče poginuli u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca biće sutra sahranjeni u mestu Klenje, kod Bogatića, gde su se sa Kosova i Metohije doselili pre više od deset godina.

Meštane ovog sela u Mačvi je potresla teška tragedija njihovih komšija za koje su rekli da su bili pošteni i vredni ljudi.

"Ćerka im se ranije udala u naše selo, pa su valjda zbog toga i oni rešili da se ovde skuće. Srodili su se sa nama, sa svima su bili u dobrim odnosima. Poslednjih godina Nikola je držao auto-perionicu", ispričali su u Klenju.

Oni su se u nedelju uveče sa ćerkom Slavicom i zetom Zoranom vraćali kući iz Beograda sa proslave rođendana svog praunuka. Nezgoda u kojoj su nastradali dogodila se na putu Buđanovci - Pećinci, u blizini fabrike šećera kada je automobil koji je vozila Slavica iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta u kanal.

"Zoran je sedeo na mestu suvozača i lakše je povređen. Posle nesreće je jedino on bio svestan pa je pozvao pomoć, dok je Slavica bila dezorijentisana i nije znala šta se dogodilo. Beživotna tela supružnika sa zadnjeg sedišta iznela je ekipa hitne pomoći iz Rume", naveo je naš izvor.

Slavica je posle nesreće sa teškim povredama prebačena u Klinički centar u Beogradu. Ona nije životno ugrožena, ali joj policija i rodbina još nisu saopštili da je u saobraćajnoj nesreći izgubila oba roditelja.

(Telegraf.rs)

Video: Sudarila se tri putnička vozila u blizini Ljiga: Lančani udes na auto-putu "Miloš Veliki"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA