Vreme čitanja: oko 1 min.

Određen pritvor muškarcu iz Kačareva: U kući imao više vrsta droge, udario policijski auto dok je bežao

Ekipa Hronike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarcu je određen pritvor u trajanju do 30 dana

  • 0
Lisice hapšenje Foto-ilustracija: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog J. M. (37) iz Kačareva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 30. januara u 13.50 časova u Kačarevu, u kući u kojoj živi, neovlašćeno radi prodaje držao 1.054 grama neto mase opojne droge amfetamin, 44 grama neto mase opojne droge marihuane, četiri grama neto mase opojne droge kokain i digitalnu vagicu za precizno merenje sa tragovima opojne droge kokain.

Takođe se tereti da je istog dana u 12.30 časova u Kačarevu u ulici JNA napao službeno lice u vršenju poslova javne bezbednosti tako što je pre vršenja pregleda osumnjičenog i putničkog vozila kojim je prethodno upravljao, naglo startovao svoje vozilo, udario i oštetio službeno vozilo Policijske uprave u Pančevu dok se jedan policijski službenik nalazio u vozilu, a drugi izvan vozila.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu ovog tužilaštva zadržan u trajanju do 48 časova, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA