Vreme čitanja: oko 1 min.

Indicent u Kragujevcu: Video da mu "pauk" nosi auto, pa radniku parking servisa prešao autom preko noge

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rukovodilac Službe odnošenja nepropisno parkiranih vozila, Goran Veselinović, osudio je ponašanje bahatih vozača i pohvalio odgovornost svojih kolega tokom obavljanja radnih zadataka

  • 0
Dejan Milošević, kragujevac Foto: Rina.rs

U centru Kragujevca došlo je do incidenta kada je vozač putničkog automobila prvo verbalno, a zatim i fizički nasrnuo na radnike JKP "Šumadija". Vozač "pauka" Dejan Milošević povređen je usled obavljanja svojih svakodnevnih aktivnosti, kada je zajedno sa kolegom radio u prvoj smeni i pokušao da podigne nepropisno parkiran automobil.

- Vozač nepropisno parkiranog automobila prvo je verbalno nasrnuo na kolegu, a zatim i na Dejana tako što je autom prešao preko njegove leve noge i udario ga retrovizorom u predelu buberega, nakon čega je bahati vozač napustio lice mesta - kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Milošević se nakon incidenta obratio lekarima za pomoć i konstatovane su mu telesne povrede.

Rukovodilac Službe odnošenja nepropisno parkiranih vozila, Goran Veselinović, osudio je ponašanje bahatih vozača i pohvalio odgovornost svojih kolega tokom obavljanja radnih zadataka.

Inače, Dejan Milošević, povređeni vozač parking servisa, u Srbiji ali i u čitavom regionu poznat je kao čovek koji je oživeo selo Borač jer je poklonio svoje zemljište, 20 placeva ljudima koji žele da se vrate, žive i rade na selu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA