≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Isekao sam taksistu, izvadio je pištolj": Miloš iz Trešnjevice kog je sin nožem ubo 41 put robijao za ubistvo

M. Č.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ekipa Telegrafa pričala je i sa meštanima u Trešnjevici i svi su u strahu od Marka i Milice

  • 7
Ubistvo Trešnjevica, Miloš Pavlović Foto: Jovica Vučković

Miloš Pavlović (58) kojeg je sin Marko (24) u selu Trešnjevica kod Paraćina izbo 41 put nožem po telu bio je u zatvoru zbog ubistva taksiste koje je počinio kada je imao 18 godina.

"Ja sam ga ubio jer sam morao. Dugovao je pare, 100.000 maraka nije malo, 15.000 maraka je bilo moje, isto toliko njegovo, ostalo od drugih ljudi. Rekao mi je da idemo kod njega kući da mi da pare, a on je izvadio pištolj na mene. Ja sam ga ubo nožem u obe ruke, nisam hteo u telo. Ali on nije hteo da ide u bolnicu, bio je živ 8 sati, mogao je da se zakrpi kako hoćeš, lekar mu je bio daleko 800 metara. To je čovek koji je imao 118 kila, mnogo jak. Nisam mogao da se borim s njim, u samoodbrani sam ga ubo, nisam hteo da ga ubijem, da je otišao u bolnicu, bio bi živ", kaže Miloš.

Njegovu priču o noći kobnoj noći u Trešnjevici, ali i ubistvu taksiste pogledajte u priloženom videu:

Podsetimo, njegov sin Marko je sa sestrom Milicom (28) prvo brutalno mučio, pa zaklao maćehu Marinu Milanović (50), a potom izbo oca 41 out.

Marko je osuđen na 20 godina zatvora, njegova sestra Milica na 10, na šta je Više javno tužilaštvo uložilo žalbu.

Ekipa Telegrafa pričala je i sa meštanima u Trešnjevici i svi su u strahu od Marka i Milice.

"Mnogo se plašimo, kazne su baš male. Oni su uvek terorisali selo, Milica je išla sa nožem po selu... Drogiraju se, oni će izaći iz zatvora, a mi ovde imamo unučiće, plašimo se za njih, šta će sa njima biti. Za njih nema popravke, oni kad izađu uradiće isto. Niko od nas ne sme da se slika, jer se plašimo da vide ko smo, da nam se ne svete. Za njih je doživotna kazna", rekli su meštani.


Marko je sa sestrom Milicom pre godinu dana brutalno mučio Marinu Milanović koja ih je odgajila. On je sa sestrom Milicom preskočio ogradu njene kuće i u prizemnom delu doma u kojem je maltene odrastao, prvo udarao maćehu, potom je ubadao nožem po tabanima, pa je terao sestru da je previje, a on je pio kafu i gledao nesrećnu ženu kako se muči. Potom joj je polomio rebra, nos, vilicu, a posle zlostavljanja koje je trajalo više od pola sata, zaklao je nožem na kauču.

Nakon što su presudili maćehi, otišli su u kuću kod oca, Milica ga je navodno držala dok ga je Marko zaskočio na spavanju. Ubo ga je 41 put u telo, udario šipkom u glavu, a potom je mazao svoje lice njegovom krvlju.

Sav krvav išao kroz selo, takav je ušao u autobus, a ujutru se sam prijavio policiji.

Utvrđeno je da za vreme zločina bio pod dejstvom opijata, a Milica je imala psihičke napade na saslušanju i pričala je nepovezano.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra ubijene Marine kaže da su brat i sestra koji su izvršili zločin bili hapšeni i ranije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    3. februar 2024 | 09:18

    E, zemljo dembelijo.

  • Jasim

    3. februar 2024 | 10:17

    Samo dozivotna je za njih

  • Her Roki

    3. februar 2024 | 11:44

    Normalno bi bilo smrtna kazna, svaka druga nema pouku i ohrabruje siledžije... Međutim oped država zatajila sa "modernim euro" zakonima... Valjda kad se osvestimo, možda i nešto uradimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA