Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksinčanin neće odgovarati za zlostavljanje pastorke, ona i majka odbile da svedoče: Obustavljena istraga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istraga je obustavljena zbog nedostatka dokaza

  • 6
Policija Foto: Rina

Profesionalni vozač N. B. (65) iz aleksinačkog sela Moravac neće odgovarati za seksualno zlostavljanje pastorke, koja je u vreme krivične prijave protiv njega bila maloletna jer je aleksinačko Osnovno javno tužilaštvo protiv njega obustavilo istragu zbog nedostatka dokaza.

Kako saznajemo, u toku istrage pred ovom pravosudnom institucijom, i majka i ćerka su iskoristile svoje zakonsko pravo da ne svedoče protiv N. B.

- S obzirom na to da one nisu htele da ga optuže, te da majka živi sa njim u zajedničkom domaćinstvu, a da drugih dokaza za optužbu za krivično delo za koje se teretio nije bilo, protiv N. B. je obustavljena istraga - navodi sagovornik Telegrafa upoznat sa ovim slučajem.

N. B. je uhapšen juna 2022. godine u Beogradu gde je radio kao vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća nakon što ga je supruga, odnosno majka maloletnice, prijavila policiji. Ona ga je tada optužila da je on navodno u decembru 2020. godine, tada šesnaestogodišnju pastorku nakon što je izašla iz kupatila, obljubio i zapretio da o tome nikome ne govori.

Ova priča je od početka budila sumnju i kod policije i ljudi koji su poznavali N. B. kao uglednog čoveka. Rođaci N. B su nakon njegovog hapšenja govorili da ga je žena prijavila da bi mu se osvetila jer joj je zamerio na nekim stvarima, nakon čega ga je ona prijavila za nasilje u porodici i silovanje pastorke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P.S

    2. februar 2024 | 16:09

    Kakvo je to srce majke?Sram je bilo

  • Pa

    2. februar 2024 | 16:46

    Mogli su da odu na poligraf.

  • kale

    2. februar 2024 | 15:35

    Strasno je sve ovo , muskarci dobro vodite racuna kakav otpad primate u kucu i zajednicki zivot planirate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA