≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je izjava osumnjičenog Nikole Petkovića, oglasilo se tužilaštvo: Otkriveni svi detalji napada na Bjelicu

M. Č.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osumnjičeni je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave

  • 2
Nikola petković, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Nikola Petković saslušan je danas u Prvom OJT zbog sumnje da je u igraonici napao košarkaša Nemanju Bjelicu. Tim povodom, oglasilo se navedeno tužilaštvo:

"Povodom događaja od 03. februara kada je u Beogradu, u ul. Vudroa Vilsona broj 12, u tržnom centru „Galerija“ u dečijoj igraonici „Cosno fun“ osumnjičeni Nikola Petković verbalno napao i sa makazama u ruci uputio pretnje oštećenom Nemanji Bjelici da će napasti na njegov život i telo i na život i telo članova njegove porodice, protiv osumnjičenog od starne PS Savski venac podneta je krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom Petkoviću određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova.

Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas osumnjičeni Petković je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Nemanja Bjelica Foto: MN Press

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati oštećenog Nemanju Bjelicu, kao i druge potencijalne svedoke očevice, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju", navode u saopštenju.

Podsetimo, Bjelica je juče prijavio da mu je 3. februara prišao njemu poznat muškarac i ozbiljno mu pretio.

Policija je obavila razgovor sa osumnjičenim Nikolom Petkovićem, koji je bio na saslušanju u Prvom OJT koje je naložio zadržavanje do 48 časova za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.


Kako se nezvanično navodi, do sukoba je došlo u trenuku kada je Bjelica sedeo za stolom. Petković mu je navodno prišao, uneo mu se u lice, vređao ga i pretio i njegovoj supruzi i deci.

Petković je potom, kako se sumnja, uzeo makaze iz šanka i navodno rekao Bjelici da će da ga izbode.

Nikoli Petkoviću je određeno zadržavanje do 48 sati. Javnosti je od ranije poznat po "problemima" koje je pravio, a sve o tome pročitajte OVDE.

Snimak napada pogledajte na ovom LINKU.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    5. februar 2024 | 15:34

    Strašno… Nikola je poznat po takvim incidentima i neće se promeniti dok ga neko dobro ne prevaspita… umislio da je “žestok momak”

  • Cirkus

    5. februar 2024 | 17:49

    Ha ha ha ha ha ha ha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA