Vreme čitanja: oko 1 min.

Obustavio radove na gradilištu, pa izgradio još 3 sprata: Investitor osuđen na zatvor i kaznu od milion dinara

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

ON je potpisao sporazum sa tužilaštvom

  • 0
Zatvor, rešetke, ćelija, zatvorenik Foto ilustracija: Shutterstock

Ž. D. (46) zaključio je sporazum o priznanju krivičnog dela sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu i osuđen je na zatvorsku i novčanu kaznu zbog izvršenja krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole.

Naime, on je osuđen na godinu dana zatvora i novčanu kaznu u iznosu od 1.000.000 dinara.

Predmetno krivično delo Ž. D. je izvršio na taj način što je u vremenskom periodu od oktobra 2023. godine do januara 2024. godine u Zemunu, u svojstvu investitora, gradio objekat bez građevinske dozvole, te je nakon donošenja rešenja o obustavi radova, nastavio započetu gradnju izgradivši drugi, treći i započevši izgradnju četvrtog sprata.

Brzom akcijom ovlašćenih službenih lica, obavljen je uviđaj kome je prisustvovao postupajući tužilac, gradilište je ponovo zatvoreno, mašine zapečaćene, obavljeni su razgovori za radnicima na gradilištu, a Ž. D. je prilikom saslušanja u prostorijama tužilaštva, u prisustvu branioca, u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA