≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kačili slike mladića iz Kraljeva i nazvali ga manijakom, bez dokaza! Danas je mrtav

Vreme čitanja: oko 2 min.

L.V. nastradao je kada je rano jutros sleteo sa puta i udario u zid koji je od siline udara potpuno razbijen

  • 11

L.V. (21) iz Kraljeva poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći, a njegovi poznanici i prijatelji sumnjaju da je tragediju izazvao namerno, jer su internetom cele noći kružile njegove slike, dok su ga u komentarima nazivali manijakom i napasnikom žena.

- Njegova slika pojavila se na društvenim mrežama i ispod nje je pisalo "manijak". Komentara je na to bilo raznih, a taj dečko nikome ništa nažao nije učinio već je njegova slika - ili stvaljena greškom ili je to neki bolesni um namerno učinio. Ne možemo da tvrdimo, da je zaista nesreću izazvao namerno, ali to se jutros moglo čuti po gradu - kaže za RINU devojka koja je poznavala L.V.

Takođe, danas je i na društvenim mrežama bilo objava da je mladić unapred osuđen, iako niko nije imao validne dokaze da je kriv

.

U komentarima su se nizale reči podrške porodici, ali i reči hvale za preminulog mladića od strane ljudi koji su ga poznavali. Svi navode da je bio divan dečko, bez mrlje u biografiji. Ipak, cele noći internetom su kružile njegove fotografije uz koje se navodi da je manijak i napasnik, kao i da je među žrtvama i profesorka biologije.

- Gradom se kreće manijak koji spopada devojčice, devojke, ali i starije žene. Već par dana se priča u našoj školi i okolnim naseljima o njemu. "Ordinira" mahom u naselju Moše Pijade. Ima par žrtava među kojima je i naša profesorka biologije (50). Napada sa leđa i dira žene po intimnim delovima tela i zatvara im usta. Kasnije pobegne. Zadnja žrtva je devojčica 7. razred - stoji u tekstu koji je deljen zajedno sa fotografijom L.V. putem društvenih mreža.

Telegrafu je u MUP-u rečeno da intenzivno tragaju za manijakom osumnjičenim da je napadao maloletnice.

Podsetimo, L.V. nastradao je kada je rano jutros sleteo sa puta i udario u zid koji je od siline udara potpuno razbijen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kraljevo

    8. februar 2024 | 16:49

    Kraljevo stidi se! Sramota me je sto udisem vazduh koji udise ovaj pogani narod ovde! Sudili ste mu svi na pravdi Boga i evo vam rezultat! Sinoc ste svi kacili da je manijak, jutros ste obrisali! Zasto? Je l ste uspeli sto se ugasio jedan mlad zivot koji nije mogao da podnese pritisam vas bezgresnih! Stidite ste svi!

  • Sada

    8. februar 2024 | 16:47

    Pronaći majmunicu/majmuna koji je to kačio po netu sa slikom nastradalog mladića i lepo osuditi za ubistvo,pa posle nek dobro razmisle šta će stavljati na mreže,da je pravne države.

  • Ja

    8. februar 2024 | 16:48

    Osuditi sve koji su delili sliku nesrećnog mladića!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA